Nieuwe keuken De Torenschouw klaar voor gebruik!

Nieuwe keuken Torenschouw

 Het stond al even in de planning maar nu is de nieuwe keuken van de Torenschouw klaar voor gebruik! Met veel inzet en ambitie heeft Stichting De Torenschouw dit voor elkaar gekregen.

 De oude keuken begon steeds meer mankementen te vertonen, zo had ik spontaan de deur van de vrieskast in mijn handen, viel de sproei-arm van de vaatwasser met regelmaat naar beneden, bleef de frituur niet goed op temperatuur en noem maar op.

 Van half juli t/m de eerste week van augustus is er had gewerk door een heel lijstje vaklui en mag het resultaat er zijn! Eigenlijk alles is nieuw, de vloer, wanden, verlichting en keukenapparatuur. De komende 25 jaar kan het dorpshuis weer vooruit met dit keukenjuweeltje.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Is dit niet geweldig mooi?

Thank you Stichting De Torenschouw!

 Jos Klaver, Beheerder

www.torenschouw.nl